Mi smo stručni za jezike i volimo svoj posao. Naš tim je vođen ovom ljubavlju prema jezicima, prema kulturi i to se oseća u svakom prevedenom dokumentu i svakom iskustvu sa klijentima.
Ko smo mi

Eurotranslate je prevodilačka agencija specijalizovana za slovenske i balkanske jezike. Obezbeđujemo sve vrste prevoda u jezičkim kombinacijama sa srpskim i ostalim slovenskim jezicima. Takođe prevodimo na sve veće svetske jezike.

Šta radimo

Uspešno smo završili na hiljade prevodilačkih projekata i naši zadovoljni klijenti mogu to da potvrde. Svakom od tih projekata posvetili smo punu pažnju, od trenutka prvog kontakta i slanja upita, do konačne isporuke, po dogovorenom roku. Od reklama za energetska pića, preko lokalizacije softvera, do prevođenja uputstva za rukovanje inkubatorom za bebe – na svakom projektu smo radili sa istom posvećenošću i svaki je rezultirao lojalnim klijentima.

Zašto ovo radimo

Naša misija je da omogućimo klijentima izlazak na strana tržišta uz neometanu komunikaciju sa poslovnim partnerima i klijentima širom sveta.

Eurotranslate čini mlad tim ljubitelja jezika i jezičkih stručnjaka, punih entuzijazma i ponosnih na svakog člana tima, svaki završeni projekat i isporučen prevod.

Teško je naći preduzeće koje je „istočno-evropski“ raznovrsnije od nas, a sa druge strane, kulturološki više svesno globalne komunikacije i jezika u toj komunikaciji. U našim kancelarijama može se naći lep presek svih Ex-Yu nacionalnosti i zbog toga razumemo izazove i nagrade koji idu uz takvo višenacionalno, multikulturalno okruženje.

Uz vešto vođstvo naših Menadžera projekata, prevodilački projekti imaju garanciju tačne isporuke, tačnog prevoda i izvanrednog kvaliteta. Saradnja sa našim timom prevodilaca, lingvista, lektora, kontrolora kvaliteta, menadžera projekata će svaki prevodilački projekat učiniti boljim od očekivanog.