Sajam zapošljavanja_Eurotranslate
19 dec 2017

EUROTRANSLATE NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA OPŠTINE ZEMUN

Eurotranslate tradicionalno već 5 godina učestvuje na sajmu zapošljavanja koji organizuje opština Zemun.

Pored tradicionalnog gostoprimstva opštine Zemun kao dobrog domaćina, Eurotranslate kao jedna od uspešnih firmi svakodnevno širi poslovanje i svake godine imamo potrebu za proširenjem kolektiva, ove godine smo pored menadžera projekata tražili i honorarne saradnike, odnosno prevodioce za engleski i nemački jezik.

Ukoliko imate pet ili više godina iskustva u prevođenju, a želite da radite sa jednom od najuspešnijih firmi u oblasti prevođenja, slobodno nam pošaljite biografiju i koliko sutra krenite u uspešnu saradnju sa nama koja će trajati godinama.

Ukoliko ipak želite stalan posao sa standardnim 8-časovnim radnim vremenom, prijavite se za našu poziciju projekt menadžera, jer ako savršeno govorite engleski jezik, imate već iskustva na pozicijama koje spadaju pod organizacione, pri tom ste i elokventni, organizovani, izuzetno komunikativni, dobro se uklapate u timski rad i imate visok prag tolerancije stresa, Vi ste prava osoba za nas.

Mi tražimo Vas, sve što treba jeste da se prijavite, za sve ostalo ćemo se dogovoriti zajedno.

Autor: Nemanja Kecojević, Eurotranslate d.o.o.

 Eurotranslate je prevodilačka agencija koja uspešno radi već punih 11 godina u Srbiji, nudi vam usluge pismenog i usmenog prevođenja u najrazličitijim oblastima poslovanja. Pružamo usluge prevođenja sa svih evropskih i svetskih jezika na južnoslovenske i obrnuto. Posebno smo specijalizovani za srpski jezik i preostale jezike Balkana. Posebnu pažnju obraćamo na potrebe klijenata i razvijamo blisku saradnju sa njima koja nam uvek omogućava da dug niz godina uspešno sarađujemo. Takođe smo 2015. otvorili posebno odeljenje posvećeno medicini i prevodu stručne medicinske dokumentacije. U saradnji sa najboljim lekarima iz svih oblasti medicine, prevod ove dokumentacije podigli smo na viši nivo.